Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g7.8g25kcal3.9g2.3g0g0.4g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7.8g18kcal2.3g0.2g0.9g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow18g67kcal2.5g12.9g0.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g368kcal20.4g40.6g13.8g2.4g
Valittu annoskoko106g184kcal10.2g20.3g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g92kcal5.1g10.2g3.5g0.6g
Arvot/100g100g174kcal9.7g19.2g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291