Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi13g45kcal6.3g4.5g0.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g13g47kcal0g12.1g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl25g88kcal3.5g16g0.8g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl8.1g52kcal1.1g0.3g5.1g0g
Rusina 7.5g22kcal0.2g4.5g0g0.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13g113kcal0g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g749kcal22.6g78g37.4g4.6g
Valittu annoskoko106g375kcal11.3g39g18.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna53g187kcal5.7g19.5g9.4g1.2g
Arvot/100g100g355kcal10.7g37g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405