Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g29g32kcal6.8g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli13g44kcal1.4g9.3g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g218kcal17.6g23.8g5.6g1.4g
Valittu annoskoko106g109kcal8.8g11.9g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g55kcal4.4g6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832