Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 8.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa8.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Bambunverso 5.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g4.2g7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kookoskerma, kara8.3g21kcal0.4g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g98kcal6.4g3.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko106g49kcal3.2g1.7g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g25kcal1.6g0.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g46kcal3g1.6g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768