Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)7.5g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl18g94kcal4.5g2.2g7.5g2.8g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.3g15kcal0.6g0.2g1.3g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6g3.6kcal0.6g0.3g0g4.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g613kcal40.8g10g45.2g21g
Valittu annoskoko106g307kcal20.4g5g22.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna53g153kcal10.2g2.5g11.3g5.3g
Arvot/100g100g290kcal19.3g4.7g21.4g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320