Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä63g220kcal4.1g20.7g13.8g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g2.8g16kcal0.1g1.8g0.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 25g11kcal0.9g1.2g0.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)8.2g16kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g559kcal11.2g61.2g30.6g0g
Valittu annoskoko106g279kcal5.6g30.6g15.3g0g
Annoskoko puolitettuna53g140kcal2.8g15.3g7.7g0g
Arvot/100g100g264kcal5.3g28.9g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587