Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 7.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g44kcal5g0g2.6g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g28g14kcal0.4g2.1g0.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g15g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g153kcal12g7.8g7.6g1.2g
Valittu annoskoko106g77kcal6g3.9g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g38kcal3g2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484