Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g9g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g113kcal8.2g7g5.6g0.8g
Valittu annoskoko106g56kcal4.1g3.5g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g28kcal2.1g1.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177