Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g64g26kcal3.2g3.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g75kcal2.6g15.2g0.5g0.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5g2.8kcal0.4g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g305kcal15.2g37.2g10.8g1.2g
Valittu annoskoko106g152kcal7.6g18.6g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g76kcal3.8g9.3g2.7g0.3g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675