Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 75g108kcal12g0g6.7g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g5.4g15kcal0.1g2.8g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g326kcal28.2g7.6g20.6g0g
Valittu annoskoko106g163kcal14.1g3.8g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna53g82kcal7.1g1.9g5.2g0g
Arvot/100g100g154kcal13.3g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484