Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)44g49kcal5.4g0.8g2.6g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g147kcal12.2g11.2g5.2g2.2g
Valittu annoskoko106g73kcal6.1g5.6g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g37kcal3.1g2.8g1.3g0.6g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201