Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 11g15kcal2.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g11g3.7kcal0.2g0.7g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 28g18kcal0.8g1.3g1g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g5.9g6.5kcal0.2g0.4g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.8g8.7kcal0.7g0g0.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g192kcal11g18.8g7.4g1g
Valittu annoskoko106g96kcal5.5g9.4g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g48kcal2.8g4.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.2g8.9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155