Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.3g14kcal0.3g1.1g0.9g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.3g12kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g142kcal4.2g28.9g0.5g1.4g
Kauralese 6.3g23kcal1.1g2.9g0.5g1.1g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g449kcal12g69.8g11.6g8.2g
Valittu annoskoko106g225kcal6g34.9g5.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna53g112kcal3g17.5g2.9g2.1g
Arvot/100g100g212kcal5.7g33g5.5g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369