Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 88g31kcal0.1g6.2g0.1g1.8g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g254kcal2.2g28.8g13g5.2g
Valittu annoskoko106g127kcal1.1g14.4g6.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna53g64kcal0.6g7.2g3.3g1.3g
Arvot/100g100g120kcal1g13.6g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918