Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g55g61kcal12g0.8g1.1g0.3g
Kevytkerma11g13kcal0.4g0.5g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g202kcal26g8.2g7g0.8g
Valittu annoskoko106g101kcal13g4.1g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal6.5g2.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790