Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g27g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g11g19kcal0.3g0.7g1.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g11g20kcal0.3g0.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g138kcal2.4g9.2g9.2g0.4g
Valittu annoskoko106g69kcal1.2g4.6g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g35kcal0.6g2.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430