Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Pinaattipakaste 150g12g1.6kcal0.2g0g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g21kcal1.3g2.7g0.3g0.8g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)11g26kcal2.2g0.1g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g12g44kcal1.5g8.3g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g211kcal12.8g23.8g7.2g4.8g
Valittu annoskoko106g106kcal6.4g11.9g3.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna53g53kcal3.2g6g1.8g1.2g
Arvot/100g100g100kcal6g11.2g3.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148