Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Valkokaali keräkaali 52g15kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.1g3kcal0g0.6g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g269kcal16g6.2g19.4g2.4g
Valittu annoskoko106g134kcal8g3.1g9.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g67kcal4g1.6g4.9g0.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326