TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g31g42kcal6.9g0g1.6g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g7.8g5.5kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g177kcal16.6g11g6.8g2.6g
Valittu annoskoko106g89kcal8.3g5.5g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g44kcal4.2g2.8g1.7g0.7g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755