Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g952g1000kcal76.2g133.3g19g95.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g310kcal0g0g35.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g195kcal16.5g0g14.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g3015kcal185.4g267g136.6g190.4g
Valittu annoskoko1050g1507kcal92.7g133.5g68.3g95.2g
Annoskoko puolitettuna525g754kcal46.4g66.8g34.2g47.6g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308