Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 156g836kcal1.4g1.1g93.4g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 80g323kcal0g79.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g174g610kcal24.4g97.6g12g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Mustikka pirkka 200 g249g82kcal2.5g15.9g2.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g249g212kcal7.7g11.5g14.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g4829kcal102g518.6g261g4.2g
Valittu annoskoko1050g2414kcal51g259.3g130.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna525g1207kcal25.5g129.7g65.3g1.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618