Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka250g950kcal57.5g0g75g0g
Cashewpähkinä 100g574kcal20g18.8g46.4g3.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 250g185kcal1.9g38.7g1g2.7g
Fariinisokeri50g203kcal0g49.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.2g0.2g40g0g
Päärynä kuorittu 250g108kcal0.8g20g0.2g9.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g4782kcal163g256.8g325.6g33.8g
Valittu annoskoko1050g2391kcal81.5g128.4g162.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna525g1196kcal40.8g64.2g81.4g8.5g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597