Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino156g531kcal35.9g82.8g5.8g9.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g250g163kcal32.5g5g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g66g28kcal6.4g0.3g0.1g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2281kcal245g177.8g63.2g19g
Valittu annoskoko1050g1141kcal122.5g88.9g31.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna525g570kcal61.3g44.5g15.8g4.8g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930