Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g33g37kcal1.4g6.5g0.8g0g
Lihapulla 1kpl/15g125g300kcal18.7g11.7g18.7g0.7g
Makaroni, tumma 100g360kcal13.5g65.7g3g5.9g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Turun sinappi, mieto13g25kcal0.7g3.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1904kcal79.8g265.8g49.6g23.6g
Valittu annoskoko1050g952kcal39.9g132.9g24.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna525g476kcal20g66.5g12.4g5.9g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735