Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 52g380kcal0.6g0.2g42.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g70g406kcal15.3g13.9g35.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g131g373kcal38.6g4.6g22.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g218g596kcal43.6g2.2g48g0g
Pakastepinaatti rainbow262g52kcal8.1g1.3g2.1g3.4g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 175g47kcal5.8g5.4g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g44g117kcal12.4g1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g4219kcal273.2g58.8g334g7g
Valittu annoskoko1050g2110kcal136.6g29.4g167g3.5g
Annoskoko puolitettuna525g1055kcal68.3g14.7g83.5g1.8g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697