Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g375g818kcal68.6g0g61.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus175g613kcal24.5g0.9g56g0g
Herne kuivattu500g1410kcal89.5g242.5g5g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g5680kcal365.2g486.8g244.2g100g
Valittu annoskoko1050g2840kcal182.6g243.4g122.1g50g
Annoskoko puolitettuna525g1420kcal91.3g121.7g61.1g25g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161