Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.2g10.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g100g302kcal19g0.2g25g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g100g160kcal2.1g3.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1535kcal61.8g66.8g111.2g4.6g
Valittu annoskoko1050g768kcal30.9g33.4g55.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna525g384kcal15.5g16.7g27.8g1.2g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950