Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g378g227kcal5.7g49.1g0.4g3.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g75g15kcal1g2.3g0g0g
Seiti x-tra300g240kcal51g3g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2102g1753kcal120g115.2g89g7g
Valittu annoskoko1051g877kcal60g57.6g44.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna525g438kcal30g28.8g22.3g1.8g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842