Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa4269g4269kcal469.6g128.1g213.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g137kcal0g33.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml427g90kcal34.6g0g1.3g0.4g
Välipalakeksi, digestive 2305g9856kcal149.4g1360.9g420.7g76.8g
Maitorahka, milbona (500g)384g261kcal46.9g15g0.8g0g
Margariini 80% keskiarvo384g2728kcal1.2g0.8g307.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g40kcal0.4g8.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1878g2679kcal234.8g5.6g192.5g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g256g740kcal3.1g143.4g0g102.5g
Hermesetas-jauhe51g148kcal0.6g28.7g0g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41896kcal1881.2g3450.2g2273g400.4g
Valittu annoskoko10000g20948kcal940.6g1725.1g1136.5g200.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10474kcal470.3g862.6g568.3g100.1g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500