Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%160g272kcal32g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 400g111kcal4.8g16.2g0.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.4g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.2g14kcal0.5g0.5g1g0.1g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2104g868kcal77.4g44.6g37.6g20.6g
Valittu annoskoko1052g434kcal38.7g22.3g18.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna526g217kcal19.4g11.2g9.4g5.2g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648