JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.2g13kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Kani 625g1018kcal132.1g0g54.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g42g8.3kcal0g2.7g0g0g
Oliiviöljy 21g184kcal0g0g20.8g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.8g1.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g7.5g1.9kcal0g0.6g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g58g18kcal0g0g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2105g2610kcal271.4g25.8g153.6g7.8g
Valittu annoskoko1053g1305kcal135.7g12.9g76.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna526g653kcal67.9g6.5g38.4g2g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386