Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 27g6.1kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5g15kcal0.8g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g300g285kcal60g0g2.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)185g74kcal2g13.3g0.9g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1220kcal133.6g62.6g38.8g17g
Valittu annoskoko1053g610kcal66.8g31.3g19.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna527g305kcal33.4g15.7g9.7g4.3g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762