Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g38g173kcal7.4g0.4g15.7g9.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g38g214kcal8.6g7.3g18.6g2.3g
Siirappi 35g106kcal0g26g0g0g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale125g426kcal17.5g70.1g8.4g5.8g
Grahamjauho 351g1150kcal37g212.8g7.7g34.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl100g341kcal14g64.1g3.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g4832kcal172.2g761.6g107.2g116.4g
Valittu annoskoko1053g2416kcal86.1g380.8g53.6g58.2g
Annoskoko puolitettuna527g1208kcal43.1g190.4g26.8g29.1g
Arvot/100g100g229kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283286