Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty518g1502kcal114g233.1g8.3g0g
Oliiviöljy 46g403kcal0g0g45.6g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu28g23kcal0.5g5g0.2g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen282g56kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g9g32kcal0.2g8g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 68g134kcal0.9g1.2g13.5g3g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.3g5.9kcal0.1g1.8g0.1g1.2g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g4401kcal239.8g532.6g138.2g23.2g
Valittu annoskoko1053g2200kcal119.9g266.3g69.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna527g1100kcal60g133.2g34.6g5.8g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903