Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g281g98kcal2.8g18.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5.6g5.5kcal0.3g1g0g0g
Hunaja 2.3g7.4kcal0g1.8g0g0g
Nautajauheliha 15%225g461kcal40.5g0g33.7g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 28g105kcal6.3g0g9g0g
Munakoiso 422g94kcal2.1g13.1g0.8g10.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 28g56kcal0.4g0.5g5.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1765kcal106.2g74.8g110.2g25.4g
Valittu annoskoko1053g883kcal53.1g37.4g55.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna527g441kcal26.6g18.7g27.6g6.4g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465