Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g203g51kcal2g9.9g0.4g5.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 281g201kcal5.1g40.6g0.6g3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl141g169kcal4.8g5.1g14.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1657kcal111.4g114.8g78.2g17.2g
Valittu annoskoko1053g829kcal55.7g57.4g39.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna527g414kcal27.9g28.7g19.6g4.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759