Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.3g
Tomaattimehu Valio250g50kcal2.5g10g0g0g
Kalaliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g3.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g143g135kcal11.4g19.9g1g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2108g1086kcal83.4g126.2g25.8g35g
Valittu annoskoko1054g543kcal41.7g63.1g12.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna527g272kcal20.9g31.6g6.5g8.8g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378