Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3799g6458kcal759.7g0g379.9g0g
Oliiviöljy 133g1176kcal0g0g133g0g
Voi 133g965kcal1.6g0.5g108.1g0g
Sipuli 522g158kcal6.5g25.1g1g8.9g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.8g0.4g1.4g
Paprika punainen 807g236kcal7.6g36.3g3.2g15.3g
Tomaattimurska 3799g1117kcal21.3g201.3g7.6g72.2g
Tomaattisose tomaattipyree 285g217kcal12.8g36.8g0.6g2.8g
Soijakastike 342g206kcal17.7g32.5g0.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g48g54kcal0.3g10.9g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g53kcal2.1g7.3g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21422kcal1669.8g723g1269.4g211.2g
Valittu annoskoko10000g10711kcal834.9g361.5g634.7g105.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5355kcal417.5g180.8g317.4g52.8g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883