Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka399g327kcal13.6g75.8g4g4g
Palsternakka 1140g725kcal5.7g134.5g4.6g51.3g
Porkkana 1140g373kcal7.1g63.4g2.3g29.1g
Juuriselleri 570g179kcal7.1g26.2g1.1g17.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1709g1026kcal25.6g222.2g1.7g15.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1140g342kcal52.4g21.7g3.4g18.2g
Sipuli (käsittelemätön)570g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1709g3989kcal193.2g8.5g333.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1140g3191kcal216.5g0g250.7g0g
Persilja 342g94kcal4.7g3.8g0.7g27.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g143g128kcal4.3g5g10g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21054kcal1075.2g1177g1225.8g347.6g
Valittu annoskoko10000g10527kcal537.6g588.5g612.9g173.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5263kcal268.8g294.3g306.5g86.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566