Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.4g39kcal0.1g0.1g4.3g0g
Nakki, keskiarvo 215g501kcal24.5g2.5g44.2g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g537g161kcal8.1g24.2g2.1g13.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g143g64kcal0.3g15.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g143g229kcal3g5.4g21.5g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g11g23kcal0.7g2.7g1.1g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g2041kcal73.8g101.6g146.4g27.8g
Valittu annoskoko1055g1021kcal36.9g50.8g73.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna528g510kcal18.5g25.4g36.6g7g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966