Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)125g135kcal28.8g0g2.3g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g14g14kcal0.3g0.6g1.1g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g50g180kcal6g36.5g0.7g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g70g56kcal2g7.6g1.3g2.7g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g40g168kcal0.8g1.2g18g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2111g1218kcal79.8g111.2g48.6g12.8g
Valittu annoskoko1056g609kcal39.9g55.6g24.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna528g304kcal20g27.8g12.2g3.2g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387