Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3033g607kcal39.4g91g6.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g948g389kcal13.3g76.8g2.8g0g
Isot katkaravut (rainbow)1365g1365kcal313.9g0g12.3g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g758g1365kcal60.7g37.9g106.1g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 3791g4124kcal147.8g742.2g42.1g70.9g
Oliiviöljy 106g939kcal0g0g106.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17573kcal1150.2g1895.8g551g141.8g
Valittu annoskoko10000g8787kcal575.1g947.9g275.5g70.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4393kcal287.6g474g137.8g35.5g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614