Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 452g344kcal8.5g70g0.9g4.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)12g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g120g228kcal18g0g18g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g67kcal4.6g0g5.3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g1475kcal63.6g144.4g67.8g10.4g
Valittu annoskoko1056g738kcal31.8g72.2g33.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna528g369kcal15.9g36.1g17g2.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770