Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta128g192kcal20.4g5.1g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro64g20kcal1.3g2.7g0.3g2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g511g868kcal102.1g0g51.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.1g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 204g156kcal3.8g31.7g0.4g2g
Aromisuola (5g)6.4g3.6kcal0g0.7g0.1g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2722kcal275.2g88.6g138.8g10.6g
Valittu annoskoko1056g1361kcal137.6g44.3g69.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna528g681kcal68.8g22.2g34.7g2.7g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284