Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 806g272kcal5.6g44.3g0.8g11.3g
Sokeri214g867kcal0g213.4g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2278kcal11.2g515.4g1.6g22.6g
Valittu annoskoko1056g1139kcal5.6g257.7g0.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna528g569kcal2.8g128.9g0.4g5.7g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878