Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton399g2627kcal103.8g43.9g235.6g8g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g177kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Kookoshiutale 70g462kcal5.7g4.5g45.1g11.4g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)399g1713kcal303.4g20g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g10111kcal844.8g184.6g670g68g
Valittu annoskoko1056g5055kcal422.4g92.3g335g34g
Annoskoko puolitettuna528g2528kcal211.2g46.2g167.5g17g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892