Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli394g670kcal51.2g9.9g47.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g221g93kcal21.6g0.9g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g63g40kcal2.2g0.1g15.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g79g575kcal0.8g0.8g63g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g158g656kcal129.2g11g9.5g1.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore32g7.9kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 7.9g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)95g331kcal13.2g53g6.3g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g4746kcal436.4g157g284.2g24g
Valittu annoskoko1056g2373kcal218.2g78.5g142.1g12g
Annoskoko puolitettuna528g1186kcal109.1g39.3g71.1g6g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915