Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 533g228kcal18g25.6g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g160g22kcal3g0.6g0.8g0g
Rypsiöljy 21g189kcal0g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2670kcal116.4g344.4g86g14.6g
Valittu annoskoko1056g1335kcal58.2g172.2g43g7.3g
Annoskoko puolitettuna528g668kcal29.1g86.1g21.5g3.7g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474