Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi125g450kcal62.5g45g1.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g125g468kcal0g121.3g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl250g875kcal35g160g7.8g13.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl81g520kcal11.4g2.8g51.2g0g
Rusina 75g219kcal2.1g45.1g0.4g7.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl125g1125kcal0g0g125g0g
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2113g7488kcal225.6g780.4g374.8g46g
Valittu annoskoko1056g3744kcal112.8g390.2g187.4g23g
Annoskoko puolitettuna528g1872kcal56.4g195.1g93.7g11.5g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405