Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1815g13430kcal0g0g1488.2g0g
Sokeri1588g6447kcal0g1586.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1579g2068kcal205.3g7.9g135.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3630g11252kcal617.1g1960.1g105.3g471.9g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g73g290kcal0g71.9g0g0g
Marianne crush 150g1270g5463kcal15.2g1092.6g106.7g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g78062kcal1680g9472.2g3672g987.4g
Valittu annoskoko10000g39031kcal840g4736.1g1836g493.7g
Annoskoko puolitettuna5000g19516kcal420g2368.1g918g246.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622